CNBC: Ελληνική διπλωματία μέσω Twitter: #καλήιδέα; [εικόνα] - iefimerida.gr

CNBC: Ελληνική διπλωματία μέσω Twitter: #καλήιδέα; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας στις πρώτες ημέρες της Κυβέρνησης του έχει δείξει την σαφή προτίμηση του επικοινωνίας των θέσεων της χώρας μέσω Twitter.

Θέμα με το οποίο ασχολήθηκε εκτενώς το CNBC με το αμερικανικό δίκτυο να έχει ανάλυση της στρατηγικής Τσίπρα μέσω του Twitter.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Ελληνική διπλωματία μέσω Twitter: #καλήιδέα;

Η αναταραχή από τα tweets γεμάτα πάθος του Ελληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αργά την Τρίτη για την χώρα του και την σχέση με την Ευρώπη δεν είναι απλώς μια διαπραγματευτική τακτική για μια νέα Κυβέρνηση που πρέπει να παραδώσει τις υποσχέσεις της.
Σηματοδοτεί επίσης πόσο σημαντικό είναι το κοινωνικό δίκτυο και έχει γίνει εργαλείο οικοδόμησης της υποστήριξης των ιδανικών και περιγραφής των απαιτήσεων ακόμη και όταν είναι εκτός από όσα ζητά ο μεγαλύτερης δανειστής – στην προκειμένη η Γερμανία – θέλει.
Στα μηνύματα του στον αγγλικό λογαριασμό Twitter ο Ελληνας Πρωθυπουργός πρόδωσε την απογοήτευση του για την παραδοσιακή διπλωματική οδό. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει πολλές επισκέψεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ της ελληνικής ηγεσίας και Ευρωπαίων ηγετών, με μικρή συμφωνία στα ελληνικά θέματα χρέους, όπως είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας.

Έχοντας την προσοχή στη θέση του (που εκφράζεται) σε σειρά tweets στα οποία σαφέστατα εκφέρονται τα επιχειρήματα του (μας) βοηθά να διατηρήσουμε την πίεση για μια ασφαλή συμφωνία εν όψει της συνεδρίασης-κλειδί του Eurogroup των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης την Τετάρτη στις Βρυξέλλες».

CNBC: Ελληνική διπλωματία μέσω Twitter: #καλήιδέα; [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter CNBC Ελλάδα Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ