H Tζολί και ο Πιτ αποκτούν κι άλλο παιδί! Θα είναι το έβδομο - iefimerida.gr

H Tζολί και ο Πιτ αποκτούν κι άλλο παιδί! Θα είναι το έβδομο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ορφανό αγόρι από τη Συρία, ο Μούσα θα είναι το έβδομο παιδί της οικογενείας Τζολί-Πιτ σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων εντύπων του εξωτερικού.

Τόσο το Woman's Day όσο και το Closer επικαλούνται πηγή μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων στη Συρία. Σύμφωνα με αυτούς, κατά την τελευταία της επίσκεψη της σε ένα στρατόπεδο προσφύγων από την χώρα που σαρώθηκε από τον πόλεμο, η Αντζελίνα Τζολί άκουσε την ιστορία του Μούσα και έβαλε τα κλάματα. Οταν την είδε να κλαίει ο μικρός, σκαρφάλωσε πάνω της, την αγκάλιασε και άρχισε να της χαμογελά.

Η Τζολί ακαριαία αποφάσισε πως αυτό το παιδί πρέπει να γίνει μέλος της οικογένειάς της. Επί μήνες κίνησε τις διαδικασίες για την υιοθεσία και όπως φαίνεται σε λίγες μέρες ο μικρός Μούσα θα ανήκει στη διασημότερη οικογένεια του κόσμου.

Θυμίζουμε ότι ο Πιτ και η Τζολί έχουν τρία βιολογικά παιδιά (την Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ) και τρία υϊοθετημένα (τον Μάντοξ, τον Πακ, την Ζαχάρα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ