Ετσι θα παίξει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ετσι θα παίξει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι για την ΑΕΚ το πρώτο μεγάλο ματς στον δρόμο της επιστροφής της στην Super League.

Παρότι είναι ματς Κυπέλλου, από εκεί περνά μεγάλο μέρος της προσπάθειας της Ενωσης να γυρίσει στην φυσική της θέση. Ματς πρόκληση, ντέρμπι από τα... παλιά, αλλά για τον Τραϊανό Δέλλα το πρώτο από δύο ματς στα οποία η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σύμφωνα και με την σημερινή δοκιμή στα Σπάτα, αναμένεται να ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Σοϊλέδη αριστερό μπακ, τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο στα στόπερ, τους Γιόχανσον και Ανάκογλου στα χαφ, τον Πλατέλλα δεξιά στην επίθεση, τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Μάνταλο πίσω από τον Αραβίδη σε σύστημα 4-2-3-1.

Ο Δέλλας σίγουρα ξέρει πως η ΑΕΚ πάει για ένα καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ στις 5 Μαρτίου. Αν και για την ΑΕΚ, τον κόσμο της και τον Μελισσανίδη το ματς σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα ματς προημιτελικών Κυπέλλου...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο Δέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ