H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως είναι περικυκλωμένοι από άνδρες ασφαλείας, τους συνοδεύουν νταντάδες, γραμματείς και μοιάζουν πάντα ατσαλάκωτοι. Ετσι, δικαιολογημένα, αυτή η φορά θεωρείται η πρώτη που Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ έμοιαζαν με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια του κόσμου.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ βρισκόταν τις δύο τελευταίες εβδομάδες στο θέρετρο της Καραϊβικής Μιστίκ, όπου πηγαίνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με όλη την οικογένεια Μίντλετον για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μητέρας της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε το ζευγάρι και τον μικρό τους γιο κατά την επιβίβασή τους σε ένα μικρό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Σάντα Λουτσία. Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Τζορτζ στην αγκαλιά, τα μαλλιά της αχτένιστα και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να προπορεύεται με μια λουλουδιαστή τσάντα στον ώμο, ανέβαινε στα σκαλιά δυσκολεύοντας όσους (αν υπάρχουν) δεν τους γνώριζαν να αντιληφθούν την ταυτότητά τους. Απλή, καθημερινοί, χωρίς συνοδείες δεν διέφεραν σε τίποτα από τα υπόλοιπα ζευγάρια της ηλικίας τους.

Πάντως, πέρα από το πριγκιπικό ζεύγος στο νησί βρέθηκαν και τα αδέλφια της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα και Τζέιμς, ενώ στις 31 Ιανουαρίου διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για τα 60ά γενέθλια της Κάρολ με κοκτέιλ που φτιάχτηκαν μόνο για την περίσταση.

H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 0
H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 2
H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 4
H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 5
H αχτένιστη Κέιτ Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ