Κοντονής αλά Θάτσερ - Απειλεί τους συλλόγους με αποκλεισμό από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς - iefimerida.gr

Κοντονής αλά Θάτσερ - Απειλεί τους συλλόγους με αποκλεισμό από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει σταματήσει τις διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σταύρος Κοντονής υποσχέθηκε πάνω απ'όλα καταπολέμηση της βίας και μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, προκύπτει πωςθα προχωρήσει και σε έργα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού διέταξε να γίνει ότι είναι δυνατό προκειμένου το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να κυλύσει ήρεμα. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το πέτυχε αφού εντός γηπέδου δεν συνέβη κάτι το εξωφρενικό εκτός από κάποια μεμονωμένα γεγονότα ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η φιλοξενία του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική.

Το πρώτο στοίχημα πέρασε με επιτυχία όμως σημασία έχει αυτό που διαρρέει από τη συνάντηση του κ.Κοντονή με τον Γιάννη Πανούση σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη άκουσε με προσοχή όλες τις προτάσεις και τις ανησυχίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για αποκλεισμό των συλλόγων μας από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς σε περίπτωση άγριων επεισοδίων, ένα μέτρο, το οποίο είχε λάβει η Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Χίλσμπορο και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 96 ανθρώπων. Η επισήμανση που φέρεται βέβαια να έκανε ο κ.Κοντονής είναι πως τα κρούσματα βίας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από τις ίδιες της ΠΑΕ, με τις οποίες όμως όπως ξεκαθάρισε, το κράτος θα είναι σε διαρκή συνεργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομάδες ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ