Σόιμπλε: Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την Ελλάδα χωρίς πρόγραμμα - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την Ελλάδα χωρίς πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερός στις απόψεις του ότι η Ελλάδα οφείλει να μπει κάτω από την «ομπρέλα» ενός προγράμματος παρέμεινε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο των χωρών της G20 τόνισε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την Ελλάδα χωρίς ένα πρόγραμμα διάσωσης. Τόνισε χαρακτηριστικά πως «κανένας δεν υποχρεώνει την Ελλάδα να έχει ένα πρόγραμμα βοήθειας», αλλά πρόσθεσε πως «δεν έχω ακόμη καταλάβει πώς η νέα ελληνική κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τα προβλήματά της». Ο Γερμανός υπουργός σημείωσε ότι εάν η Ελλάδα θέλει μια συμφωνία για μια συμφωνία-γέφυρα, θα χρειαστεί και ένα πρόγραμμα, όπως έχει δηλώσει και ο Draghi, ενώ εξέφρασε τη δυσπιστία του για το «πώς θα αντιδράσουν οι αγορές εάν δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ