Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυτοκίνητο του διοικητή της αστυνομίας της Μασσαλίας, Πιέρ-Μαρί Μπουρνικέλ έγινε στόχος πυροβολισμών από κακοποιούς.

Ο διοικητής της αστυνομίας πραγματοποιούσε επίσκεψη στο υποβαθμισμένο προάστιο Καστελάν, για να προετοιμάσει το έδαφος για την επισκέψη του Γάλλου πρωθυπουργού Μανουέλ Βάλς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αυτοκινητοπομπή του βρέθηκε στο μέσο των διασταυρούμενων πυρών δύο συμμοριών, που έλυναν τις διαφορές τους με τα όπλα. Οι κακοποιοί φορούσαν κουκούλες και ξεκαθάριζαν τους λογαριασμούς τους για να ανακτήσουν τον «έλεγχο» μιας γειτονιάς, που είναι κέντρο διακίνησης ναρκωτικών. Ο διευθυντής της αστυνομίας έσπευσε στο σημείο και η σειρήνα του αυτοκινήτου του προσέλκυσε την προσοχή των κακοποιών, που άνοιξαν πυρ εναντίον του. Οι πυροβολισμοί δεν πέτυχαν , ευτυχώς τον στόχο τους.

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν σπεύσει στον τόπο της επίθεσης για να διεξάγουν έρευνες και να ασφαλίσουν τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κάτοικοι του Καστελάν έχουν διαταχθεί να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και να μην εξέλθουν για οποιαδήποτε λόγο.

Η αντιδήμαρχος της πόλης Καρολίν Ποζμεντιέ δήλωσε ότι εκκενώθηκε ένα σχολείο και πρόσθεσε: «Αυτή η μάχη κατά της διακίνησης ναρκωτικών είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας».

Το περιστατικό σημειώθηκε την ημέρα κατά την οποία αναμένεται η επίσκεψη του Μανουέλ Βαλς ο οποίος είναι προγραμματισμένο να κάνει ειδική μνεία στη μείωση της εγκληματικότητας στη Μασσαλία.

Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σοκ στη Μασσαλία: Πυροβολισμοί εναντίον του διοικητή της αστυνομίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ