Κασιδιάρης: Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων υποστήριξε πως το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή θα είναι μονόδρομος εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία.

Παράλληλα μίλησε για συμπαράσταση και στήριξη σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση.

Ωστόσο ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι στην ομιλία του ο πρωθυπουργός δεν ανέφερε τίποτα για κατάργηση των μνημονίων «ο Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου. Εμείς συμφωνούμε να φύγει η Τρόικα από την Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό όμως όταν σήμερα έχουμε συναντήσεις Βαρουφάκη - Δραγασάκη με Βίζερ και Κοστέλο που εκπροσωπούν την Τρόικα. Μέσα σε 10 ημέρες την ξαναφέρατε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Κασιδιάρης Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ