Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο - iefimerida.gr

Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τεταμένη συζήτηση με τον Γιάννη Βαρουφάκη στα κυβερνητικά έδρανα, συζήτηση εξ αποστάσεων και χαμόγελα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και μια συνομιλία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είχα το πρόγραμμα χθες για τον Σταύρο Θεοδωράκη που περιμένοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, δεν έμεινε σε ησυχία.

Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο | iefimerida.gr 0

Αίσθηση προκάλεσε η ένταση του διαλόγου που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Οι δυο τους δεν είναι απλά γνωστοί από παλιά, αλλά είχαν και στενή συνεργασία μέσω του protagon όπου αρθρογραφούσε ο υπουργός. Η γλώσσα του σώματος για άλλη μια φορά δίνει περισσότερες πληροφορίες με τον ιδρυτή του Ποταμιού να μιλά με το χέρι στην καρδιά και τον Γιάνη Βαρουφάκη να κοιτάζει κάπου στο βάθος.

Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο | iefimerida.gr 1

Διαφορετικό ήταν το κλίμα με τον σχεδόν γείτονα Ευάγγελο Βενιζέλο. Αν και ανάμεσά τους κάθονταν δύο βουλευτές, έπιασαν ψιλή κουβέντα σκύβοντας μπροστά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα ευδιάθετο να γελά.

Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο | iefimerida.gr 2
Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο | iefimerida.gr 3

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έσπευσε όμως να μιλήσει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – τους ενώνει καταρχήν η καταγωγή από τα Χανιά- σε θερμή συνομιλία όπως φανερώνουν οι εικόνες.

Η τεταμένη συζήτηση του Θεοδωράκη με τον Βαρουφάκη στη Βουλή, τα γέλια με τον Βενιζέλο | iefimerida.gr 4

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργου, το Ποτάμι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν έκθεση προεκλογικών ιδεών. Το καλό σενάριο είναι ότι το κυβερνητικό σχέδιο το δημιουργούν τώρα. Το κακό σενάριο είναι ότι θα κυβερνήσουν σαν αντιπολίτευση, μόνο με υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να πει στους πολίτες όχι εκείνα που ονειρευόταν προεκλογικά αλλά εκείνα που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Ο χρόνος λιγοστεύει. Χρειαζόμαστε θαρραλέες αποφάσεις και ενα πατριωτικό σχέδιο διαπραγμάτευσης που θα κρατήσει την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ