Στενός συνεργάτης της Μέρκελ προκαλεί: Σώσαμε τους Ελληνες από τα ερείπια - iefimerida.gr

Στενός συνεργάτης της Μέρκελ προκαλεί: Σώσαμε τους Ελληνες από τα ερείπια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις Βρυξέλλες και η Γερμανία έκανε επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Ανγκελα Μέρκελ, Φόλκερ Κάουντερ μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους Ελληνες.

Όπως ανέφερε το Mega, σε δηλώσεις του στο Spiegel, υποστηρίζει τα εξής «Οι Έλληνες έχουν προσβάλει την Καγκελάριο και την χώρα μας στο παρελθόν. Πρέπει τώρα να το πω καθαρά. Η Γερμανία έσωσε τους Έλληνες μέσα από τα ερείπια. Είναι καιρός η ελληνική κυβέρνηση στο σύνολό της να σταματήσει αυτές τις πρακτικές και να μην προσπαθεί να στρέψει την μία χώρα της Ευρωζώνης κατά της άλλης... Η πρότασή μας παραμένει. Πάρτε επιτέλους φόρους από τους πλούσιους».

Και όλα αυτά πριν το Eurogroup με την Γερμανία να δείχνει τις... άγριες διαθέσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φόλκερ Μέρκελ Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ