Δεν πάει στην Τούμπα ο Μαρινάκης - Έτομος ο Ρομπέρτο - iefimerida.gr

Δεν πάει στην Τούμπα ο Μαρινάκης - Έτομος ο Ρομπέρτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εκφράσει δημόσια τη διάθεση να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ωστόσο σε μια κίνηση να πέσουν οι τόνοι με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του ματς, αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Μαρινάκης αποφάσισε δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να μην βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας, παρά τις αρχικές του σκέψεις να είναι κοντά στην ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρομπέρτο ολοκλήρωσε κανονικά μια ακόμη προπόνηση και θα εξαρτηθεί από τον Βίτορ Περέιρα αν θα ξεκινήσει αυτός βασικός κάτω από την εστία των ερυθρόλευκων ή ο Μπάλαζ Μέγερι, ο οποίος κάλυψε το κενό του Ισπανού στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετώπισε κάποιο άλλο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μποτία, ο οποίος για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ