Το twitter έχασε 4 εκ. χρήστες λόγω της Apple - iefimerida.gr

Το twitter έχασε 4 εκ. χρήστες λόγω της Apple

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρόβλημα στο λογισμικό του iPhone της Apple στο iOS 8, ήταν η αιτία το twitter να χάσει 4 εκ. ενεργούς χρήστες, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία.

Μόλις 4 εκατομμύρια νέους χρήστες πρόσθεσε το twitter το τελευταίο τρίμηνο του 2014, με τους συνολικούς μηνιαίους ενεργούς χρήστες να αγγίζουν τους 228 εκατομμύρια. Στο iOS 7, ο browser Safari της Apple είχε αυτόματα ενσωματωμένο το Twitter, ανεξάρτητα από το εάν ένα άτομο είναι χρήστης του Twitter. Η Apple σταμάτησε όμως να το κάνει αυτό, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί αυτή η μεγάλη πτώση ενεργών χρηστών. Ωστόσο, παρά το θέμα που δημιουργήθηκε με τους ενεργούς χρήστες, τα έσοδά από τις πωλήσεις ανήλθαν στα 479 εκατ. δολάρια, αύξηση κατά 97% από χρόνο σε χρόνο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των 453.6 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter χρήστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ