Πώς ο γάμος Κλούνεϊ-Αμάλ άλλαξε τα γούστα των ανδρών -Τι γυναίκες ψάχνουν πλέον - iefimerida.gr

Πώς ο γάμος Κλούνεϊ-Αμάλ άλλαξε τα γούστα των ανδρών -Τι γυναίκες ψάχνουν πλέον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι τελικά μόνο η Αμάλ Αλαμουντίν που αφήνει το δικό της... στίγμα στη μόδα, διαμορφώνοντάς την ουσιαστικά και παραδίδοντας μαθήματα στιλ αλλά και ο Τζορτζ Κλούνεϊ που επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο το κοινό του από το γάμο του και μετά.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ο επιλογή του Τζορτζ Κλούνεϊ στο πρόσωπο της Αμάλ Αλαμουντίν άλλαξε πολλά στον τρόπο που επιλέγουν οι άνδρες ανά τον κόσμο την γυναίκα της ζωής τους.

Το 87% των ανδρών θέλει πιο έξυπνες γυναίκες από εκείνους

Ετσι, και όπως προκύπτει από τη μελέτη του Match.com οι άνδρες πλέον ψάχνουν για πιο έξυπνες γυναίκες από αυτούς που βγάζουν περισσότερα χρήματα από εκείνους σε ποσοστό που φθάνει το 87%, ενώ το 50% ψάχνουν για μια γυναίκα ανεξάρτητη, καριέρας.

Επίσης, η πλειοψηφία των ανδρών εμφανίζεται πλέον να μην έχει κανένα πρόβλημα να επιλέξει για σύζυγό του μια γυναίκα ψηλότερη από εκείνους.

Τέλος η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πλέον οι γυναίκες είναι αυτές που εμφανίζονται ως πιο... επιλεκτικές και ότι οι άνδρες είναι αυτοί που ερωτεύονται ευκολότερα, εκδηλώνουν την αγάπη τους πιο γρήγορα και βγάζουν περισσότερο συναίσθημα.

Πώς ο γάμος Κλούνεϊ-Αμάλ άλλαξε τα γούστα των ανδρών -Τι γυναίκες ψάχνουν πλέον  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Αλαμουντίν Τζορτζ Κλούνεϊ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ