Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Superb - iefimerida.gr

Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Superb

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Skoda, του Superb, θα γίνει στην Πράγα, ενώ θα ακολουθήσει η επίσημη πρεμιέρα του στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.

Μέχρι τώρα η Skoda έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια σκίτσα του Superb καθώς και το εσωτερικό του. Στο οποίο είναι εμφανείς οι επιρροές από το Octavia, ενώ συνολικά μένει πιστό στο στυλ της μάρκας που χαρακτηρίζεται από καθαρές διαχρονικές γραμμές και την έμφαση στην πρακτικότητα. Αυτό που προσέχει κανείς είναι η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, καθώς και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο.

Από πλευράς χώρων το νέο Superb θα είναι ακόμα πιο άνετο από το ήδη εξαιρετικό τρέχον μοντέλο –χάρη και στο αυξημένο μεταξόνιό του κατά 80 χιλιοστά- ενώ μεγαλύτερο θα είναι και το πορτμπαγκάζ που θα ξεκινά από τα 625 λίτρα.

Βάση του νέου Skoda Superb είναι το πλαίσιο MQB που χρησιμοποιείται και στο VW Passat.

Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Superb | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πράγα παρουσίαση αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ