Η χαρούμενη οικογένεια Κωνσταντοπούλου: Αγκαλιές, φιλιά, χαμόγελα και φωτογραφίες μόλις η Ζωή ανέλαβε Πρόεδρος της Βουλής [βίντεο] - iefimerida.gr

Η χαρούμενη οικογένεια Κωνσταντοπούλου: Αγκαλιές, φιλιά, χαμόγελα και φωτογραφίες μόλις η Ζωή ανέλαβε Πρόεδρος της Βουλής [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής στο γραφείο Προέδρου της Βουλής και η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναλάμβανε και επισήμως τα νέα της καθήκοντα, οι γονείς της Νίκος Κωνσταντόπουλος και Λίνα Αλεξίου εμφανώς συγκινημένοι έσπευσαν να συγχαρούν την κόρη τους, η οποία έδειχνε πανευτυχής.

Την οικογενειακή ατμόσφαιρα «χάλασε» ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ζήτησε να φωτογραφηθούν και οι τέσσερις μαζί γιατί ήθελε να έχει μία αναμνηστική φωτογραφία. «Μου λένε να φύγουν, αλλά λέω όχι. Θέλω μία φωτογραφία. Η Πρόεδρος, οι γονείς της και εγώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ