Τετ α τετ του Τσίπρα με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα σήμερα - iefimerida.gr

Τετ α τετ του Τσίπρα με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει στις 5 το απόγευμα ο αμερικάνος πρεσβευτής στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς, ο οποίος ζήτησε συνάντηση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η επίσκεψη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς έχουν προηγηθεί μια σειρά από βαρυσήμαντες παρεμβάσεις του Μπάρακ Ομπάμα σε σχέση με την ελληνική κρίση, μετά την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η συνάντηση γίνεται ένα εικοσιτετράωρο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του έλληνα πρωθυπουργού με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη Μόσχα στις 9 Μαίου σε επετειακές εκδηλώσεις για τη λήξη του Β´Παγκοσμίου πολέμου.

Χθες, αμερικανική αντιπροσωπεία τεχνοκρατών υπό τον υφυπουργό οικονομικών Νταλίπ Σάιν είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος ανέπτυξε το πρόγραμμα που αφορά στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, στο νέο δημοσιονομικό πλαίσιο, στο νέο εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και στο ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας αμερικανός πρέσβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ