Κακλαμάνης: Το μόνο που πήρε η κυβέρνηση είναι μία γραβάτα και αυτή δευτεράντζα - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: Το μόνο που πήρε η κυβέρνηση είναι μία γραβάτα και αυτή δευτεράντζα

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρά σχόλια κατά της κυβέρνησης αλλά και του Γιάνη Βαρουφάκη έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφερόμενους στις επαφές του Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών στην Ευρώπη και την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.

Ο κ.Κακλαμάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε «μέχρι στιγμής, εγώ έχω δει ότι το μόνο που πήραμε, είναι μία γραβάτα και αυτή δευτεράντζα ούτε καν από το Μιλάνο, που έδωσε ο Ρέντσι στον κ. Τσίπρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ.
Μάλιστα όταν ο Γιώργος Παπαδάκης σχολιάζοντας τη γραβάτα του κ.Κακλαμάνη ως «βαρουφακικής αντίληψης» -επειδή ήταν έντονου χρώματος-, ο βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν μπορώ να τον ανταγωνιστώ, εγώ δεν είμαι μεγαλοαστός πλούσιος».

Στη συνέχεια ο κ.Κακλαμάνης συνέχιζε να εκτοξεύει τα πυρά του κατά της κυβέρνησης λέγοντας «Πέθανε η Τρόικα, αλλά συναντιόμαστε κρυφά με τον Mr. Τρόικα και δεν ανακοινώνουμε και τη συνάντηση και δεν ξέρουμε και τι ειπώθηκε», αναφερόμενος στο τετ α τετ που είχε ο Γιάνης Βαρουακης με τον Πολ Τόμσεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ