Η Κίρα Νάιτλι το έριξε στο ποτό για να αντέξει την «κακοποίηση» - iefimerida.gr

Η Κίρα Νάιτλι το έριξε στο ποτό για να αντέξει την «κακοποίηση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρηγοριά στο ποτό αναγκάστηκε να βρει η διάσημη ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, προκειμένου να καταφέρει να γυρίσει μια σκηνή για τη νέα της ταινία «Α Dangerous Method».

Πιο συγκεκριμένα, η Νάιτλι υποδύεται μια γυναίκα που κακοποιείται από το σύντροφο της, τον διάσημο ψυχίατρο Carl Jung, και στο πλαίσιο της ταινίας έπρεπε να γυρίσει μια σκηνή που αυτός τη δέρνει ενώ κάνουν sex.

Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ανησυχούσε για αυτή τη σκηνή από την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο και εξαιτίας της είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα αναλάβει το ρόλο. « Πριν γυρίσω τη σκηνή ήπια μερικά σφηνάκια βότκας για να μπορέσω να λειτουργήσω και μόλις ολοκληρώσαμε το γύρισμα, συνέχισα με σαμπάνια για να γιορτάσω το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω κάτι ανάλογο ξανά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ