Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αρκετά καλή θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες στα σχέδια σας για το μέλλον *Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Κάντε αλλαγές οι οποίες θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα σας τονώσουν.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για τα μελλοντικά σας σχέδια *Μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις χειριστείτε με προσοχή *Μην παρασυρθείτε και κάνετε έξοδα που θα σας ζημιώσουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να διορθώσετε αρκετά από τα ζητήματα που σας πίεζαν *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με φιλικά σας πρόσωπα *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά φίλοι αδέσμευτοι *Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο καλύτερα μερικά πράγματα προκειμένου να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που σας δυσκολεύουν *Φροντίστε να περάσετε χρόνο με πρόσωπα που συμπαθείτε *Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας τονώσουν.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα γιατί μπορεί να κάνετε λάθη *Μην επηρεαστείτε από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας *Κάντε αλλαγές οι οποίες θα σας τονώσουν και θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκόλευαν.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί όσον αφορά νέες συνεργασίες *Μην παρασυρθείτε και κάνετε πράγματα που θα σας εκθέσουν στους ανωτέρους σας *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις χειριστείτε με προσοχή *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλύτερα να προσέξετε κάποια πράγματα *Αποφύγετε συζητήσεις που θα στενοχωρήσουν το ταίρι σας *Προσέξτε τη συμπεριφορά σας *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας προκειμένου να μπορέσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Υγεία: Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με φιλικά σας πρόσωπα και προσπαθήστε να βάλετε σε μια σειρά πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Προτιμήστε τον ελεύθερο σας χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας τονώνουν *Μην κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές προκειμένου να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας δυσκόλευαν για καιρό *Μην κάνετε επιπολαιότητες *Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα αν προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή σε κάποια πράγματα *Μην κάνετε αλλαγές που θα σας δυσκολέψουν *Εξετάσετε τις επιλογές σας *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να το πικράνουν *Κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε σελίδα και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας *Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να μετριάσετε το άγχος σας και να φροντίσετε να βάλετε σε σειρά πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας μην κάνετε υπερβολές *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας δυσκολέψουν *Ελάτε πιο κοντά με πρόσωπα που συνμποαθείτε, μην ειστε απόμακροι.

Καρκίνος

Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν, φίλοι μου *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας για το μέλλον και κάντε πράγματα τα οποία θα σας τονώσουν και θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Επαγγελματικά: Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας αναδείξουν στο χώρο σας *Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητή περιουσία καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην αφήσετε εκκρεμότητες, φίλοι μου.

Αισθήματα: Θα χρειαστεί να μιλήσετε με το ταίρι σας προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας *Μην διστάσετε να του κάνετε μια έκπληξη *Μπορείτε να λύσετε αρκετά από τα ζητήματα που σας δυσκόλευαν στο παρελθόν φίλοι αδέσμευτοι *Γυρίστε σελίδα και κάντε μια νέα αρχή.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε τις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν *Φροντίστε να περάσετε καλά με φιλικά σας πρόσωπα και να βγάλετε το μυαλό σας καταστάσεις.

Λέων

Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα πράγματα που έχουν να κάνουν με κοντινά σας πρόσωπα *Μην αφήσετε λοιπόν καταστάσεις να διαιωνίζονται *Κάντε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε στην εργασία σας να είστε προσεκτικοί *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα έσοδά σας, φίλοι μου.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας είναι πιθανό να έχετε κάποια προβλήματα με το ταίρι σας *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τη συμπεριφορά σας *Μην κάνετε υπερβολές *Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη πράγματα που αφορούν παλιές σας σχέσεις *Ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην έχετε προβλήματα.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα το σώμα σας *Ξεκινήστε γυμναστική που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν τόσο καιρό *Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές μέσα στη ημέρα *Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη προσωπικές σας υποθέσεις και μην κάνετε επιπολαιότητες.

Παρθένος

Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σε ο,τι κάνετε μέσα στην ημέρα *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για να μην οδηγηθείτε σε λάθη *Ρυθμίστε με προσοχή καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες.

Επαγγελματικά: Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες οι οποίες θα σας ωφελήσουν και θα σας κάνουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας τους ανωτέρους σας *Κινηθείτε δυναμικά *Φροντίστε να είστε συνετοί όσον αφορά τα οικονομικά σας *Μην παρασυρθείτε και κάνετε έξοδά που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα μερικά πράγματα στη σχέση σας *Μην κάνετε πράγματα που θα πληγώσουν το σύντροφο σας, φίλοι μου *Αγαπητοί αδέσμευτοι μην σας παίρνει από κάτω η μοναξιά που έχετε τελευταία *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας πιέσουν.

Υγεία: Σε μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σας *Τολμήστε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το παρελθόν *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές *Σκεφτείτε το συμφέρον σας *Ρυθμίστε με υπευθυνότητα τις υποθέσεις σας *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Κινηθείτε δυναμικά.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα στην εργασία σας καλύτερα *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι στις αποφάσεις σας *Κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα του παρελθόντος *Μην φοβηθείτε να περάσετε καλά με φίλους σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που σας απασχολούν *Μην αφήσετε λόγια τρίτων να σας επηρεάσουν *Αγαπητοί αδέσμευτοι αφήστε πίσω σας το παρελθόν και κάντε γνωριμίες οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, φίλοι μου.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα το σώμα σας *Μπείτε σε ένα πρόγραμμα ώστε να μπορέσετε να χάσετε μερικά κιλά που σας ταλαιπωρούν *Προτιμήστε τον ελεύθερο σας χρόνο να τον περάσετε όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείτε *Μην φοβηθείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Νέα ξεκινήματα θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν *Μην αφήσετε τα περιθώρια εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην παρασυρθείτε και κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην παρασυρθείτε και κάνετε επενδύσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας οι ερωτευμένοι του ζωδίου καλά θα κάνετε να προσέξετε τη σχέση σας με το ταίρι σας *Μην κάνετε συζητήσεις που θα το πληγώσουν *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας *Μην πιέσετε τον εαυτό σας για πράγματα που δεν σας αφορούν *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας και προσπαθήστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Τοξότης

Θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές *Ευκαιρίες που πιθανόν να σας παρουσιαστούν καλά θα κάνετε να μην τις αφήσετε να προσπεράσουν *Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα του παρελθόντος, φίλοι μου *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Εξετάστε με προσοχή τις επιλογές σας για να μην έχετε προβλήματα.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με ξεκινήματα που θα κάνετε οι αδέσμευτοι του ζωδίου *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε *Προσπαθήστε όσον αφορά το ταίρι σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή *Μην κάνετε πράγματα που θα το στενοχωρήσουν.

Υγεία: Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν *Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά με φίλους σας *Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας στενοχωρήσουν.

Αιγόκερως

Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας αγχώσουν πολύ *Μελετήστε τις κινήσεις σας *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Σκεφτείτε το συμφέρον σας.

Επαγγελματικά: Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην χάσετε την ευκαιρία να κλείσετε συμφωνίες που θα ενισχύσουν τα έσοδά σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές που είχατε με το ταίρι σας *Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά *Αγαπητοί αδέσμευτοι με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με γνωριμίες που θα κάνετε, φίλοι μου.

Υγεία: Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν *Νέα ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε πάρα πολύ *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας τονώσουν και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε.

Υδροχόος

Τη σημερινή ημέρα οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας κρατούσαν σε στασιμότητα *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι στις αποφάσεις σας.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες αν δεν είστε σίγουροι, φίλοι μου *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε οι δεσμευμένοι του ζωδίου να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας *Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε οι δυο σας όμορφες στιγμές *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά.

Υγεία: Περάστε όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείτε τη σημερινή ημέρα *Αποφύγετε να ασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού *Βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους σας *Προσπαθήστε όσον αφορά το μέλλον σας να προσέξετε κάποια πράγματα *Μην αφήσετε τη στασιμότητα του παρελθόντος να σας πιέσει.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε κάποιες αλλαγές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας πιέσει ψυχολογικά *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας πίεζαν *Αναζητήστε διεξόδους που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν οι συνεργάτες σας στις αποφάσεις σας *Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν ή να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με το σύντροφό σας *Μην χάσετε την ευκαιρία να μοιραστείτε πράγματα που θα ανανεώσουν σημαντικά τη σχέση σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ταράξει ευχάριστα.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα γιατί μπορεί να κάνετε λάθη τα οποία θα σας πιέσουν *Σκεφτείτε περισσότερο τις ανάγκες σας, φίλοι μου *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάντε πράγματα τα οποία θα σας τονώσουν *Ξεκινήστε κάποιο άθλημα που σας αρέσει.

ΠΗΓΗ: ant1.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ