Ελεύθερος ο 24χρονος που ασελγούσε σε 10χρονο στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο 24χρονος που ασελγούσε σε 10χρονο στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία της παιδοφιλίας. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή καθώς κρίθηκε ότι «δεν είναι επικίνδυνος», ενώ ο ίδιος επικαλέστηκε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και είχε πέσει θύμα bullying όταν ήταν μικρός.

Κρίθηκε ότι δεν μπορεί να τελέσει ξανά αδικήματα και η μόνη του υποχρέωση είναι να πηγαίνει μια φορά το μήνα στην ανακρίτρια για να ελέγχει εκείνη ότι πηγαίνει στον ψυχίατρο.

Να τονιστεί ότι η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εμβέλειας διαδικτυακής αστυνομικής επιχείρησης, με την κωδική ονομασία « HYDRA », εντόπισε στις 28 Νοεμβρίου 2013 προφίλ αγνώστου ατόμου, μέσω του οποίου διακινείτο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, με τη χρήση ειδικού προγράμματος διαμοιρασμού αρχείων ( P 2 P ). Υλικό με φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφίας ανηλίκων, για το οποίο και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ