Με Αναστασιάδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ - Στη Ν.Μεσημβρία και οι οπαδοί της ομάδας - iefimerida.gr

Με Αναστασιάδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ - Στη Ν.Μεσημβρία και οι οπαδοί της ομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ ωστόσο μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση παραμένει προπονητής της ομάδας. Για το λόγο αυτό σήμερα το πρωί, ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας.

Εκεί βρέθηκε και η αντιπροσωπεία των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε κάνει κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ζητώντας να δει τους αρχηγούς της ομάδας αλλά και τους Αναστασιάδη, Αγγελίδη Βρύζα. Τελικά υπήρξε συνάντηση μόνο με τον τελευταίο με τους οπαδούς να ρωτούν τον Βρύζα για την κατάσταση στην ομάδα αλλά και να ζητούν εξηγήσεις για το πως το +5 έγινε -8 από την κορυφή.

Ο Αγγελίδης βρίσκεται στην Αθήνα όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει από τη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν θα βιαστεί να πάρει την οριστική του απόφαση για τον Αγγελο Αναστασιάδη και δεν αποκλείεται αυτή να παρθεί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Δεν με στηρίξατε»

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και η σύντομη ομιλία που έκανε ο Αναστασιάδης προς τους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι δεν τον στήριξηαν. «Δεν με στηρίξατε καθόλου. Εγώ ήμουν πάντα εδώ για εσάς. Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό ψηλώσατε. Επρεπε να έχω φύγει μετά το παιχνίδι με την Τρίπολη, αλλά έμεινα για εσάς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ