Σάλος με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο γραφείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο γραφείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Η νεαρή Νεοζηλανδή , που έγινε παγκοσμίως γνωστή για την ερωτική συνεύρεση με το αφεντικό της στο γραφείο του, βρήκε ένα απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Το περιστατικό συνέβη στα γραφεία μιας ασφαλιστικής εταιρείας, όταν το παράνομο ζευγάρι ήρθε σε σεξουαλική επαφή νομίζοντας ότι τα φιλέ τζάμια θα τους προστάτευαν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, η ερωτική τους συνεύρεση παρακολουθήθηκε από τους θαμώνες της απέναντι παμπ, οι οποίοι δεν δίστασαν να τραβήξουν και το βίντεο που έκανε και το γύρο του διαδικτύου. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της κοπέλας μίλησε στο ραδιόφωνο και διέψευσε τις κατηγορίες ότι τον απάτησε.«Εχουμε χωρίσει εδώ και έξι μήνες. Οσο ήμασταν μαζί, ήταν πιστή και δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα για να την αμφισβητήσω. Εκανε ένα λάθος και δυστυχώς, για αυτήν, το είδε όλο ο κόσμος».

Σάλος με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο γραφείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σάλος με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο γραφείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο νεαρός, που συστήνεται ως Τζος, δηλώνει ότι για κανένα δεν είναι ευχάριστο να βλέπει τη πρώην του στην τηλεόραση: «Το γεγονός είναι πολύ θλιβερό για όλους όσους εμπλέκονται. Δεν της έχω μιλήσει εδώ και μια εβδομάδα αλλά ελπίζω να είναι καλά». Από την πλευρά της, η γυναίκα του διευθυντή έγινε μάρτυρας της απιστίας του άντρα της στο Facebook και το γεγονός την έχει καταρρακώσει ψυχολογικά . Φίλοι της οικογένειας δηλώνουν ότι είναι ράκος και δεν έχει την διάθεση να μιλήσει στον άντρα της. Οι δύο «άτακτοι » πρωταγωνιστές έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος, καθώς έχουν απενεργοποιήσει τα προφίλ τους στο Facebook και δεν απαντούν στα τηλέφωνα.

Σάλος με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο γραφείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σάλος με το ζευγάρι που έκανε σεξ στο γραφείο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η εταιρεία δηλώνει ότι οι υπάλληλοι της έχουν σοκαριστεί και ζουν μια σουρεαλιστική κατάσταση. Ωστόσο, δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση για το μέλλον των δύο στελεχών. Ενας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης: « Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο για την υπόθεση. Διεξάγουμε μια εσωτερική έρευνα και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν έχει ληφθεί κάποια τελική απόφαση, όσον αφορά το επαγγελματικό μέλλον των δυο εμπλεκόμενων στην υπόθεση». Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, οι δύο υπάλληλοι θα μπορέσουν να ξαναγυρίσουν στην εργασία τους αλλά, απλώς, θα δουλεύουν σε ξεχωριστά κτίρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Ζηλανδία Βίντεο παράνομο ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ