Το βρετανικό «X Factor» πάει Μύκονο - iefimerida.gr

Το βρετανικό «X Factor» πάει Μύκονο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μυρωδιά από Ελλάδα θα έχει το βρετανικό «X Factor», καθώς ένα επεισόδιό του γυρίζεται στην Μύκονο.

Πιο συγκεκριμένα, στο κυκλαδίτικο νησί βρίσκονται αυτές της ημέρες οι κριτές, καθώς και περίπου 30 διαγωνιζόμενοι και γυρίζουν το «Judges House», δηλαδή τις κατ' ιδίαν συναντήσεις τις κριτικής επιτροπής με τους υποψήφιους παίκτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», μεταξύ των κριτών είναι και η ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντόσταβλος, η οποία μάλιστα προειδοποίησε τους διαγωνιζόμενους ότι θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 4 ημέρες και γίνονται σε συγκρότημα με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Παράλληλα, το talent show θα μεταδώσει εικόνες από χαρακτηριστικές περιοχές του νησιού, όπως o Ορνός και η Χώρα.

Από την επίσκεψη δε έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Star», ο οικοδεσπότης του σόου Ντέρμοτ Ολίρι πήγε να κάνει ένα πρωινό μπανάκι κοντά στο ξενοδοχείο του, αλλά ήρθε σε δύσκολη θέση όταν συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν σε παραλία γυμνιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ