Συνεδριάζει το μεσημέρι η νέα (ιστορικά μικρότερη) ΚΟ της ΝΔ - iefimerida.gr

Συνεδριάζει το μεσημέρι η νέα (ιστορικά μικρότερη) ΚΟ της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει σήμερα η νέα κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Ο κ.Σαμαράς, αναμένεται να δώσει σήμερα στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, που είναι η μικρότερη που έχει αναδειχθεί τα τελευταία 40 χρόνια, καθώς αριθμεί μόνο 76 βουλευτές, το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα ακολουθήσει.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα εκλεγεί και ο νέος γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, τον οποίο ο κ.Σαμαράς πρότεινε για τη θέση αυτή μετά την αναγκαστική μπροστά στις αντιδράσεις απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, δεν αναμένεται να συναντήσει αντιρρήσεις. Ο κανονισμός λειτουργίας της γαλάζιας ΚΟ προβλέπει ότι η εκλογή γίνεται με κάλπη, αλλά η κομματική παράδοση θέλει όταν δεν υπάρχουν περισσότεροι του ενός υποψήφιοι η εκλογή να γίνεται δια βοής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΚΟ Κοινοβουλευτική Ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ