Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς η σημερινή ημέρα φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, τα οποία πρέπει να προσέξετε. Οποιοδήποτε θέμα έχει άμεση σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια ενδεχομένως σήμερα να καθυστερούν κατά κάποιο τρόπο. Όμως, μια συζήτηση, που θα κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και σχετίζεται με τα εργασιακά σας θέματα, ακόμη και αν σήμερα δεν καταλήξει κάπου, σιγά σιγά θα έχει αποτελέσματα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες επιβάλλονται αυτόν τον καιρό, μιας και δεν πρέπει να κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, δείξτε την ίδια προσοχή και στις παγίδες που ενδεχομένως σας στήνουν αυτόν τον καιρό.

Ταύρος
Με τη Σελήνη σήμερα να βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για σας τους Ταύρους, έρχεστε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες εμπλοκές σε αυτές σας τις επαφές. Μην αναμίξετε τους φίλους ή τους συγγενείς σας στην συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, θα έχετε συναντήσεις με καλούς φίλους, πολύ σημαντικούς για σας αυτό το διάστημα. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο θα κάνετε κάποιες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες, ακόμη και αν δεν ολοκληρωθούν άμεσα, βρίσκονται σε καλό δρόμο, και θα ολοκληρωθούν λίγο αργότερα. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται τώρα να παίρνει έναν νέο δρόμο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Μαΐου. Ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να σας φορτίζει.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή, για να κάνετε μια συζήτηση που θα αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, κάποια ταξίδια που σχεδιάζετε ή κάποια θέματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία. Ακόμη και αν οι συζητήσεις αυτές δεν ολοκληρώνονται τώρα, θα επανέλθουν για να ολοκληρωθούν γύρω στις 19 Φεβρουαρίου. Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά θέματα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Μαΐου. Μάλιστα, τα θέματα αυτά έχουν άμεση σχέση με τα οικονομικά σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη αυτόν τον καιρό, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου, θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Ακόμη, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα δεν είναι και η ιδανικότερη για σας τους Καρκίνους, μιας και ένα θέμα που έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή με τα μελλοντικά σας σχέδια, μπορεί να σας προκαλέσει μελαγχολία. Αντίθετα, ένα οικονομικό θέμα παίρνει ένα νέο, ελπιδοφόρο δρόμο. Μπορεί να μην ολοκληρώνεται άμεσα, ουσιαστικά όμως ρυθμίζεται κατά τον καλύτερο τρόπο. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, με επαφές και με συμφωνίες ευνοείται. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Ιουλίου αποκλείεται να μην έχετε μια συνάντηση, μια επαφή, με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Ιουλίου είστε πολύ μεθοδικοί αυτό το διάστημα, κάτι που σας βοηθά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες ( γραπτά, σπουδές). Επίσης, διαχειριστείτε έξυπνα τις δικές σας απόψεις, και οργανώστε προσεκτικά τυχόν ταξίδια που σκέφτεστε να κάνετε. Μην παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, και δώστε τους την βοήθειά σας σε περίπτωση που την χρειάζονται.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες εξακολουθείτε, να βρίσκεστε σε μια περίοδο που μπορείτε να κάνετε επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και πολύ σημαντικές συμφωνίες, έστω και αν δεν ολοκληρώνονται ακόμη. Ένα οικονομικό θέμα σάς προκαλεί άγχος και αγωνίζεστε για να βρείτε λύσεις πάνω σε αυτό. Η συναισθηματική σας ζωή περνά κάποιες γενικότερες αναταράξεις. Γενικά θα κερδίσετε πολλά, σήμερα όμως μην επιμένετε σε κάποιο θέμα, αν δείτε ότι κάπου μπλοκάρει. Με την Σελήνη να δέχεται δυσαρμονικές όψεις, τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα οικονομικά σας (τόσο τα τρέχοντα όσο και αυτά που αφορούν κεφάλαια και επενδύσεις) φαίνεται να βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση.

Παρθένος
Παρθένοι μου, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας έχετε κάποιους προβληματισμούς τόσο για τα οικογενειακά σας θέματα όσο και για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που είναι για σας σημαντικές. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας μπορείτε να το συζητήσετε σήμερα και να το βάλετε σε μια πορεία, έστω και αν δεν ολοκληρωθεί ακόμη. Ρίξτε τους τόνους στις επαφές σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 -13 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε τις εντάσεις, μιας και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.f

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να ρυθμίσετε ένα εργασιακό σας ζήτημα, αν και θα υπάρξει ένα παροδικό μπλοκάρισμα σε ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό θέμα, το οποίο σας φορτίζει . Για εσάς τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου βρίσκουν σιγά σιγά μια λύση τα θέματα που έχουν σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα, έστω και αν δεν είναι ολοκληρωτική η λύση αυτή. Η οριστική επίλυση αυτών των θεμάτων θα συμβεί γύρω στις 19 Φεβρουαρίου. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου είστε σε μια πολύ ευχάριστη περίοδο, κατά την οποία θα βρείτε μεγάλη βοήθεια και στήριξη από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, που αφορούν τα συναισθηματικά σας, και γενικότερα μην εμπλέκετε τους φίλους με τα συναισθηματικά σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο είστε σε μια πολύ δυνατή φάση! Σήμερα ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται να παίρνει την πορεία που επιθυμείτε, χωρίς όμως να φτάνει στο τέλος του (κατά τις 19 Φεβρουαρίου θα δείτε αυτό το θέμα να ολοκληρώνεται). Θέματα τα οποία έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις φαίνεται ότι έχουν ένα μπλοκάρισμα.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες των δύο πρώτων ημερών, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20-22 Νοεμβρίου, η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη, για να ρυθμίσετε ένα επαγγελματικό ή ένα οικογενειακό σας θέμα. Ίσως αισθάνεστε μια μελαγχολία, που όμως είναι παροδική. Ακόμη και αν δεν ολοκληρωθούν τώρα οι συζητήσεις που κάνετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινή σας ζωή, θα ολοκληρωθούν σε 10 ημέρες περίπου. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, θυμηθείτε ότι, μπορείτε να περιμένετε πολλά, έστω και αν τώρα καθυστερούν. Αποφύγετε όμως να εμπλακείτε σε οικογενειακές υποθέσεις, οι οποίες σας φορτίζουν.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους μπορεί σήμερα ένα ταξίδι ή ένα σχέδιό σας, εκεί γύρω στο μεσημέρι, να μην έχει την εξέλιξη που θέλετε, όμως, μια συζήτηση ή μια συνάντηση θα είναι σημαντική. Θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτοχρονιά. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με το εργασιακό σας περιβάλλον δεν τελειώνει σήμερα, θα ολοκληρωθεί όμως λίγο αργότερα. Μην αποφεύγετε τις κοινωνικές προσκλήσεις που σας γίνονται, αλλά να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε.

Υδροχόος
Ένα θέμα που έχει σχέση με τον εργασιακό σας χώρο αλλά και με τα οικονομικά σας μπορεί να φορτίζει σήμερα εσάς τους Υδροχόους! Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο οι συζητήσεις που κάνετε, και δεν φτάνουν σε κάποιο αποτέλεσμα τώρα, θα ολοκληρωθούν μετά τις 12-13 και ως τις 19 Φεβρουαρίου. Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε αρκετά δυνατοί και δυναμικοί, ενώ ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Βεβαίως, τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν άμεσα αυτό το διάστημα.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς των πρώτων ημερών υπάρχει μια σημαντική ένταση, η οποία μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ακόμη και για κοινωνικά θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο κάνετε τώρα ένα νέο και πολύ σημαντικό ξεκίνημα, το οποίο θα αποδώσει κατά τον καλύτερο τρόπο. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να το προσέξετε. Αποφύγετε νομικά και διαδικαστικά θέματα. Προχωρήστε μεν μπροστά, χωρίς όμως να ξεφεύγετε από τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Μην κοινολογείτε τώρα τα σχέδιά σας, μπορεί αργότερα να έχουν μεγαλύτερη αποδοχή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ