Μαίνεται η ενδοκυβερνητική διαμάχη για εξαιρέσεις στο ενιαίο μισθολόγιο - iefimerida.gr

Μαίνεται η ενδοκυβερνητική διαμάχη για εξαιρέσεις στο ενιαίο μισθολόγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μην αυταπατάσαι: Δεν θα υπάρχει ενιαίο μισθολόγιο!» Με τη φράση αυτή κυβερνητικό στέλεχος περιγράφει τις προθέσεις ορισμένων υπουργών αλλά κυρίως το... μπάχαλο που επικρατεί στην κυβέρνηση.

Ως γνωστόν, ένα από τα σημεία στα οποία επιμένει η τρόικα είναι η προώθηση του ενιαίου μισθολογίου, καταλογίζοντας μάλιστα καθυστερήσεις στο αρμόδιο υπουργείο. Ωστόσο φαίνεται πως... «άλλαι αι βουλαί» κυβερνητικών στελεχών τα οποία είτε για λόγους ιδεολογικούς, είτε για λόγους πολιτικού κόστους, διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο μέτρο παρά τα όσα λέει επισήμως το οικονομικό επιτελείο.

«Έστω και μια εξαίρεση να υπάρξει δεν μιλάμε για ενιαίο. Αφού οι στρατιωτικοί εξαιρούνται, οι αστυνομικοί θα παίρνουν νυχτερινά, τι συζητάμε τότε;» λέει το ίδιος κυβερνητικό στέλεχος και προσθέτει: «Άλλο το να πούμε ότι ένας γραφιάς πχ ενός υπουργείου θα παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν γραφιά άλλου υπουργείου και άλλο να αξιώνει κανείς να αμοίβονται ίσια ένας π.χ με ειδικότητα στα υποβρύχια, ένας αστυνομικός, ένας εφοριακός. Οι οριζόντιες λύσεις ποτέ δεν είναι εφικτές».

Τώρα αν αυτά είναι σε γνώση του Ευάγγελου Βενιζέλου και απλώς με τις πομφόλυγες περί «ενιαίου μισθολογίου που εξισώνει τις αδικίες στο Δημόσιο» πάμε να ρίξουμε για μια ακόμη φορά «στάχη στα μάτια» των δήθεν κουτόφραγκων ελεγκτών της τρόικα... θα φανεί μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος που θα κάνουν..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ