Εγινε συνάντηση Τσίπρα-Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Εγινε συνάντηση Τσίπρα-Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν την κρίσιμη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Ελληνα Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους -η οποία αμέσως διέρρευσε στα ΜΜΕ- οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πιθανή υποψηφιότητα του Ελληνα Επιτρόπου στη θέση του Προέδρου Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει τον κ. Αβραμόπουλο παρά τις αντιδράσεις που συναντά αυτή η υποψηφιότητα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγινε επίσης γνωστό από την Κομισιόν ότι η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου συζητήθηκε και με τον κ. Γιούνκερ, ο οποίος είχε εκφράσει ενστάσεις για αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη θέση του Επιτρόπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ