Η Ιορδανία απάντησε στην κτηνωδία της ISIS: Εκτέλεσε 2 Ιρακινούς τζιχαντιστές - iefimerida.gr

Η Ιορδανία απάντησε στην κτηνωδία της ISIS: Εκτέλεσε 2 Ιρακινούς τζιχαντιστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ιορδανία εκτέλεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης δύο Ιρακινούς τζιχαντιστές, κρατούμενους στις φυλακές της, σε αντίποινα για την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο με τη φρικιαστική εκτέλεση του πιλότου από την εξτρεμιστική σουνιτική οργάνωση. H ISIS αφού πρώτα έκλεισε τον κρατούμενο μέσα σε κλουβί, τον περιέλουσε με βενζίνη και τον άφησε να καεί ζωντανός.

Η καμικάζι Σατζίντα Αλ-Ρισάουϊ που είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών για τη συμμετοχή της στις αιματηρές επιθέσεις το 2005 στο Αμάν και επρόκειτο να απελευθερωθεί σε αντάλλαγμα με την απελευθέρωση του Ιορδανού πιλότου, υποσμηναγού Μάαζ αλ Κασάσμπεχ, και ο Ζιάντ Καρμπούλι, στέλεχος της Αλ Κάιντα, εκτελέστηκαν στις 04:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Μοχάμαντ Μομάνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ