Άτυχος ο ΠΑΟΚ - Τραγική η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Άτυχος ο ΠΑΟΚ - Τραγική η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακός αλλά και άτυχος ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί η Τότεναμ να παρατάχθηκε στη «φλεγόμενη» Τούμπα με πολλές αλλαγές στο βασικό της σχήμα, η απόδοση του δικεφάλου του Βορρά δεν μπορεί να μειωθεί σε καμία περίπτωση. Χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι από τον μοιραίο της βραδιάς Λίνο ήταν αυτά που καθόρισαν το τελικό 0-0.

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έτρεψαν, πίεσαν, το γκολ όμως δεν ήρθε. Η αλήθεια είναι πάντως πως με αυτή την εμφάνιση ο ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων και μέχρι τον επόμενο αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον η προσοχή της ομάδας στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον προσεχή κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα με τον καλό και ενθουσιώδη ΠΑΟΚ, ο έτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ, δεν «κατέβηκε» ποτέ στο γήπεδο! Μία ΑΕΚ χωρίς αρχή και τέλος προβλημάτισε τους φίλους της με την απόδοση της, ενώ τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ήταν φυσικό επακόλουθο. Μοναδική εξαίρεση σε ένα τραγικό ενενηντάλεπτο για τους κιτρινόμαυρους ήταν το γκολ του Λεονάρντο. Η ομάδα του Χιμένεθ χρειάζεται πλήρη ανασυγκρότηση και να ξεχάσει γρήγορα το 4-1, αν θέλει να κάνει κάτι στη συνέχεια και να

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ