Ο πρωθυπουργός που έγινε... μπέιμπι σίτερ – Τρώει ποπ-κορν και βλέπει τηλεόραση για χάρη των εκλογών [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρωθυπουργός που έγινε... μπέιμπι σίτερ – Τρώει ποπ-κορν και βλέπει τηλεόραση για χάρη των εκλογών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θέλοντας να εγγυηθεί για το μέλλον των παιδιών της χώρας, ντύθηκε... μπέιμπι σίτερ. Φορώντας άνετα, casual ρούχα και τρώγοντας ποπ-κορν μπροστά από την τηλεόραση, περίμενε μέχρι οι γονείς να γυρίσουν στο σπίτι.

«Ζητήσατε μπείμπι σίτερ και ήρθε ο “Μπι-μπι” σίτερ» λέει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στους γονείς που τον κοιτάζουν σοκαρισμένοι. Το “Μπι-μπι” που βγαίνει από το Μπενιαμίν, συμπληρώνει κατάλληλα τον... ιδιαίτερο χαρακτήρα του προεκλογικού σποτ.

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστε αυτούς που φροντίζουν τα παιδιά σας» τονίζει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ρίχνοντας πυρά στους δύο αντιπάλους του, την Τζίπι Λίβνι και τον Ισαάκ Χέρτζογκ.

Οι γονείς, αφού αρχικά ξαφνιάζονται βλέποντας τον Νετανιάχου έξω από την πόρτα του σπιτιού τους, βγαίνουν και του εμπιστεύονται το παιδί τους. Ο πρωθυπουργός μένει στο σπίτι, παρακολουθεί τηλεόραση και τρώει ποπ-κορν, μέχρι το ζευγάρι να γυρίσει.

Δείτε το μοναδικό προεκλογικό σποτ του πρωθυπουργού του Ισραήλ:


Netanyahu Promises Israelis He'd Be A Good... από NowThis

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ