Με Σαντάνα στην αποστολή ο Ολυμπιακός - Εκτός ο Ρομπέρτο - iefimerida.gr

Με Σαντάνα στην αποστολή ο Ολυμπιακός - Εκτός ο Ρομπέρτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Γ.Καραϊσκάκης» ολοκλήρώθηκε με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Φελίπε Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται μάλιστα να αγωνιστεί βασικός δίπλα στον Σιόβα.

Αναμενόμενη ήταν η κίνηση του Βίτορ Περέιρα να συμπεριλάβει τον Σαντάνα στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον «τσεκάρει» πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα ο Ρομπέρτο ακολούθησε για 2η συνεχόμενη μέρα κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα ωστόσο προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Εκτός έμεινε και ο Μποτία, ο οποίος αναμένεται να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή

Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγιεβιτς, Σιόβας, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκες, Μανιάτης και Φουστέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός φελιπε σαντανα Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ