Τι συζήτησαν ο Δραγασάκης με τον πρόεδρο του ΤΧΣ - iefimerida.gr

Τι συζήτησαν ο Δραγασάκης με τον πρόεδρο του ΤΧΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρόεδρο του ΤΧΣ Χρήστο Σκλαβούνη συναντήθηκε την Τρίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στα γραφεία της αντιπροεδρίας.

Συνάντηση είχαν και οι Δημήτρης Λιάκος και Κερασίνα Ραυτοπούλου, στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και η διευθύνουσα συμβούλου του ΤΧΣ Αναστασίας Σακελλαρίου, στα γραφεία του ΤΧΣ.

Οι συζητήσεις είχαν θεσμικό χαρακτήρα και επικεντρώθηκαν σε ενημερωτικά θέματα που αφορούν στο ΤΧΣ, καθώς και σε θέματα προσέλκυσης ξένων επενδυτών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ταμείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν συναντήσεις της κυβέρνησης και με τις διοικήσεις της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank, στο πλαίσιο των συναντήσεων για τη συζήτηση που σχετίζεται με τον ρόλο των τραπεζών στην αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας.

Συναντήσεις έχουν, ήδη, πραγματοποιηθεί με την Eurobank και την Τράπεζα Πειραιώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ