ΝΔ: Συγκρούονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή χρέους - iefimerida.gr

ΝΔ: Συγκρούονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης, για τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγες μόνο ημέρες μετά τις εκλογές και πριν τις προγραμματικές δηλώσεις, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, δια του λαλίστατου κ. Βαρουφάκη, ομολογεί απερίφραστα ότι:
Πρώτον, η διαγραφή χρέους δεν είναι πλέον στο τραπέζι, αθετώντας τα όσα έλεγαν μέχρι σήμερα.
Δεύτερον, ότι δεν θα τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις.
Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Στρατούλης τόνισε ότι:
Πρώτον, το χρέος θα διαγραφεί και
δεύτερον, θα τηρηθούν στο ακέραιο οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάπου στη μέση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης συμφώνησε με τον κ. Στρατούλη, επικαλούμενος τον κ. Βαρουφάκη!
Η κυβέρνηση οφείλει αμέσως να ανακοινώσει την επίσημη θέση της, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων, που διεξάγονται για την πορεία της χώρας».

Σακελλαρίδης: Λογική η αμηχανία της ΝΔ
Σε αμηχανία αποδίδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης τη δήλωση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Κώστα Καραγκούνη για «αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις» κυβερνητικών στελεχών για το χρέος.
Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, «είναι λογική η αμηχανία της Ν.Δ., από τη στιγμή που η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται διαψεύδει πλήρως την προεκλογική κινδυνολογία της και την εμμονή της στο δήθεν μονόδρομο της λιτότητας».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι «οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται, για πρώτη φορά η Ευρώπη συζητά για τον τερματισμό της λιτότητας, ενώ 10 ημέρες πριν η συζήτηση αφορούσε την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ διαγραφή χρέους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ