Ξεχάστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Αξίζει 1 δισ. ευρώ και θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Ξεχάστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Αξίζει 1 δισ. ευρώ και θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσιεύματα τον τελευταίο μήνα ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ψάχνει τρόπο για να επαναφέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο ο Ζορζ Μέντες ξεκαθάρισε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τον διάσημο μάνατζερ, ο Ρονάλντο αξίζει 1 δις ευρώ αφού είναι ο καλύτερος αθλητής του κόσμου και αυτό τον κάνει ταυτόχρονα και τον πιο ακριβό. «Αγαπάει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους φιλάθλους της αλλά δεν πρόκειται να φύγει από την Ρεάλ. Εδώ θα τελειώσει την καριέρα του. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρεάλ να δεχθεί να τον πουλήσει με ποσό μικρότερο από τη ρήτρα που έχει το συμβόλαιό του. Δεν υπάρχει ομάδα που θα πληρώσει 1 δις ευρώ. Ο Ρονάλντο είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη» ξεκαθάρισε ο Μέντες μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ