Καταζητούμενος έδειρε αστυνομικό και έσπασε ένα περιπολικό - iefimerida.gr

Καταζητούμενος έδειρε αστυνομικό και έσπασε ένα περιπολικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 43χρονος Γεωργιανός κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να χτυπήσει έναν αστυνομικό και να προκαλέσει φθορές σε περιπολικό. Όλα συνέβησαν χθες στο Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη, όταν το πλήρωμα ενός περιπολικού εντόπισε και καταδίωξε τον 43χρονο. Εκείνος δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Χτύπησε και τραυμάτισε τον έναν αστυνομικό, ενώ από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί πάντως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλαστό δελτίο ταυτότητας και άδεια οδήγησης ενώ σε βάρος του εκκρεμεί δικαστική απόφαση, με την οποία έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 27 ετών 6 μηνών, καθώς και σε χρηματικό πρόστιμο 270.000€ για προώθηση και μεταφορά λαθρομεταναστών στη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ