Ο Βαρουφάκης έγινε και... κοκτέιλ: Βαρου-φάνκι-ς -Tο πιο funky πράγμα στην Ελλάδα, λέει ο εμπνευστής του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης έγινε και... κοκτέιλ: Βαρου-φάνκι-ς -Tο πιο funky πράγμα στην Ελλάδα, λέει ο εμπνευστής του [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει γίνει μόδα ο Γιάννης Βαρουφάκης, τώρα έγινε μέχρι και έμπνευση για... κοκτέιλ. Στα Λαδάδικα από την Κυριακή σερβίρεται το κοκτέιλ «Βαρου-φάνκι-ς».

«Αυτή τη στιγμή, το πιο funky πράγμα στην Ελλάδα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης», λέει στο thestival.gr ο υπεύθυνος για το εγχείρημα Δημήτρης, εξηγώντας πώς κατέληξαν στο πρόσωπο.

 Ο Βαρουφάκης έγινε και... κοκτέιλ: Βαρου-φάνκι-ς -Tο πιο funky πράγμα στην Ελλάδα, λέει ο εμπνευστής του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το κοκτέιλ «Βαρου-φάνκι-ς» περιέχει απόσταγμα μαστίχας, λικέρ πορτοκάλι και λεμόνι, ενώ σε αυτό έχουν προστεθεί bitters λεβάντας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, που προσδίδουν άρωμα και επίγευση. «Είναι γλυκόξινο και λίγο spicy, ακριβώς όπως ο Βαρουφάκης», λέει ο Δημήτρης, συμπληρώνοντας ότι το ποτό μοιάζει σαν ελληνική μαργαρίτα.

 Ο Βαρουφάκης έγινε και... κοκτέιλ: Βαρου-φάνκι-ς -Tο πιο funky πράγμα στην Ελλάδα, λέει ο εμπνευστής του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στην ερώτηση γιατί εμπνεύστηκε από τον υπουργό Οικονομικών και όχι από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο bartender του Rover Bar απαντά: «Ο Τσίπρας δεν έχει χαρακτηριστικά για κοκτέιλ. Λέει τρεις λέξεις το λεπτό. Ο Τσίπρας είναι για τσίπουρα, όχι για κοκτέιλ».

Το «Βαρου-φάνκι-ς» ξεχώρισε την Κυριακή μεταξύ των άλλων κοκτέιλ και... ξεπούλησε, ενώ όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης, στα επόμενά του σχέδια είναι ένα κοκτέιλ Podemos.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ