Ετοιμος ο Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό - Παίζει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα - iefimerida.gr

Ετοιμος ο Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό - Παίζει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Ολυμπιακό αφού ο Ρομπέρτο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή και όλα δείχνουν ότι θα υπερασπιστεί την εσία της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις. Έπειτα από δεκαήμερη θεραπεία, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα με τον Βίτορ Περέιρα να σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη. Οι πιθανότητες πάντως να αγωνιστεί κόντρα στους Περιστεριώτες είναι ελάχιστες και λογικά θα προετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Χρόνο συμμετοχής με τον Ατρόμητο δεν αποκλείεται πάντως να πάρει ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος διεκδικεί θέση βασικού και αυτός κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ