Το ΚΚΕ έκανε την έκπληξη: Ανακοίνωσε την πρώτη «ανοιχτή» συνεδρίαση της Κ.Ο. - iefimerida.gr

Το ΚΚΕ έκανε την έκπληξη: Ανακοίνωσε την πρώτη «ανοιχτή» συνεδρίαση της Κ.Ο.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το ΚΚΕ ανακοίνωσε μέσω του γραφείου Τύπου ότι την Τετάρτη (1 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή ανοιχτή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, παρουσία δημοσιογράφων.

Τις εργασίες της Κ.Ο. του ΚΚΕ θα ανοίξει με ομιλία του ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο μεταξύ, το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές και την εμπλοκή των ΗΠΑ. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γίνεται ολοένα πιο φανερό ότι η διαπραγμάτευση της νέας κυβέρνησης είναι ενταγμένη στον πόλεμο ισχυρών συμφερόντων στην ΕΕ, με την ενεργό εμπλοκή και των ΗΠΑ, για το ποιος θα βγει κερδισμένος απ’ την κρίση και τη διαχείριση του χρέους, με θύματα όμως πάντα τους λαούς. Γι’ αυτό ο λαός χρειάζεται να χαράξει τη δική του γραμμή πάλης για την ανάκτηση των απωλειών και τη διεκδίκηση πραγματικών αλλαγών για την ικανοποίηση των αναγκών του».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ