«Καρφιά» Μπαλάφα για το ντύσιμο Βαρουφάκη-Τσακαλώτου - iefimerida.gr

«Καρφιά» Μπαλάφα για το ντύσιμο Βαρουφάκη-Τσακαλώτου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι ο ίδιος δεν θα φορέσει κίτρινο φουλάρι, εάν χρειαστεί να εκπροσωπήσει τη χώρα σε θεσμικές συναντήσεις εξέφρασε μιλώντας στον real fm ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

Κληθείς να σχολιάσει τον αντιφορμαλισμό που διέπει τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις στυλιστικές επιλογές των Γιάννη Βαρουφάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου ο κ. Μπαλάφας είπε κατ' αρχήν ότι δεν είναι ο κατ' εξοχήν αρμόδιος να τους κρίνει, πλην όμως δεν δίστασε να εκτοξεύσει "καρφιά" λέγοντας αυτολεξεί: "εγώ πάντως δεν θα πάω με κίτρινο φουλάρι αν χρειαστεί να πάω οπουδήποτε".

Τέλος, με φόντο την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης τόνισε ότι και ο ίδιος προσβλέπει σε έναν έντιμο συμβιβασμό, ακολουθώντας τη γραμμή του Μαξίμου που κάνει λόγο για μια "αμοιβαία, επωφελή λύση" με τους εταίρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ