Διάσημος ποδοσφαιριστής έζησε τον εφιάλτη στο σπίτι του [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημος ποδοσφαιριστής έζησε τον εφιάλτη στο σπίτι του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σάββατο έπαιξε με την ομάδα του, το βράδυ της ίδιας ημέρας λίγο έλειψε να ζήσει διάρρηξη στο σπίτι του.

Ο λόγος για τον Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος λίγες ώρες μετά την πολύ σημαντική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ για την Premier League στο «Ολντ Τράφορντ», έζησε την εμπειρία ότι τρεις ένοπλοι άνδρες επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του.

Οι άγνωστοι έσπασαν την κεντρική πόρτα και ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν τη διάρρηξη, αλλά για καλή τύχη του ποδοσφαιριστή, της συζύγου και της κόρης τους, ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε και έτρεψε σε φυγή τους δράστες την ώρα που η οικογένεια του Αργεντίνου σούπερ σταρ δειπνούσε εντός της οικίας. Ο Ντι Μαρία επικοινώνησε με την αστυνομία, που έκρινε αναγκαίο να απομακρυνθεί η οικογένειά του από το σπίτι και να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο. Την επόμενη μέρα ο Ντι Μαρία πήγε στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τη διακριτική συνοδεία ενός άνδρα ασφάλειας, ενώ υπό φρούρηση βρίσκεται και η σύζυγός του.

Διάσημος ποδοσφαιριστής έζησε τον εφιάλτη στο σπίτι του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Διάσημος ποδοσφαιριστής έζησε τον εφιάλτη στο σπίτι του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Διάσημος ποδοσφαιριστής έζησε τον εφιάλτη στο σπίτι του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ