Υπογράφει ο Κρισάντους στην ΑΕΚ – Κρίσιμο ματς στην Ριζούπολη - iefimerida.gr

Υπογράφει ο Κρισάντους στην ΑΕΚ – Κρίσιμο ματς στην Ριζούπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία της μεταγραγή για τον χειμώνα ολοκληρώνει η ΑΕΚ με τον Μακόλεϊ Κρισάντους, ενώ το απόγευμα στην Ριζούπολη δίνει κρίσιμο ματς για να πάει την διαφορά της στην Football League σε διψήφιο αριθμό.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πάτησε το πόδι του στην Αθήνα και η μεταγραφή του στην ΑΕΚ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Ο 24χρονος που εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Σίβασπορ αναμένεται την Δευτέρα να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και να υπογράψει. Ετσι θα είναι η τρίτη κίνηση της Ενωσης μετά την απόκτηση του Γιόχανσον και αυτή του Σιμόες για το καλοκαίρι.

Στις 18:00 η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 15η αγωνιστική στο Νότιο όμιλο της Football League και με νίκη ανεβάζει την διαφορά από την Παναχαϊκή στο +11.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ