Χάρης Θεοχάρης: Θα μου έσπαγαν τα πόδια για 5.000 ευρώ - iefimerida.gr

Χάρης Θεοχάρης: Θα μου έσπαγαν τα πόδια για 5.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απειλές εναντίον του όταν ήταν γενικός γραμματέας Εσόδων έκανε λόγο, μιλώντας στην Daily Telegraph, ο Χάρης Θεοχάρης.

«Το γραφείο μου δεχόταν τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι απειλούσαν: “Πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ για να του σπάσουμε τα πόδια”», δήλωσε ο νυν βουλευτής του Ποταμιού.

Μάλιστα, είπε ότι αυτό συνέβη μόλις λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του και ότι τότε κατάλαβε πως άρχισε να κάνει εχθρούς.

Και πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης: «Πήρα και γράμματα με απειλητικό περιεχόμενο. Έπρεπε να αποκτήσω αστυνομική συνοδεία, την οποία ακόμα διατηρώ».

Αναφερόμενος στη θητεία του ως γενικός γραμματέας Εσόδων, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι «ήθελαν να είμαι υπάκουος. Αντιστάθηκα μέχρι ενός σημείου, αλλά τότε έπρεπε να φύγω. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος, αλλά υποτιμά το ρίσκο του τι διακυβεύεται. Υποτιμά την πολυπλοκότητα των επόμενων βημάτων. Είναι ναρκοπέδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ