Απαγόρευσαν τα Crocs στα νοσοκομεία της Βρετανίας - iefimerida.gr

Απαγόρευσαν τα Crocs στα νοσοκομεία της Βρετανίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολύχρωμα πλαστικά και άκρως βολικά παπούτσια Crocs που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, «έφαγαν πόρτα» στα νοσοκομεία της Βρετανίας, καθώς το υπουργείο υγείας θεώρησε ότι είναι επικίνδυνα.
Την είδηση δημοσίευσε η Telegraph η οποία εξηγεί πως το υπουργείο υγείας της Βρετανίας δικαιολόγησε την απόφασή του για την απαγόρευση των Crocs καθώς ανησυχούν ότι οι σύριγγες μπορούν να περάσουν τις τρύπες που βρίσκονται στο πάνω μέρος των παπουτσιών και να τρυπήσουν το νοσηλευτικό προσωπικό. Ωστόσο οι νοσηλευτές και κυρίως οι νοσοκόμες είναι έξαλλες με αυτή την απόφαση καθώς έχουν βολευτεί με τα αναπαυτικά crocs και θεωρούν μάλλον γελοίο το να ασχολείται το υπουργείο με το... dress code του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και όχι με πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας. Μία νοσοκόμα μιλώντας στην Daily Mail είπε χαρακτηριστικά: « Δεν νομίζω ότι οι ασθενείς μας κοιτούν στα πόδια όταν μπαίνουν στο νοσοκομείο, όπως και εμείς δεν κάνουμε θέμα για το τί φορούν οι ασθενείς ή οι συγγενείς τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ