Λύση στο θέμα των εγγυήσεων βλέπει η Φινλανδία - iefimerida.gr

Λύση στο θέμα των εγγυήσεων βλέπει η Φινλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης οδεύει το θέμα των εγγυήσεων που ζητά εδώ και καιρό η Φινλανδία από τη χώρα μας προκειμένου να λάβει μέρος στο δεύτερο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας σύμφωνα με τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου. Αυτό αποκαλύπτει ο ίδιος o πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Γίρκι Κατάινεν, σε σημερινή συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Sueddeutsche Zeitung".

«Η λύση αυτή θα μπορούσε να είναι αρκετά καινοτόμος», σημειώνει ο κ. Κατάινεν χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, περιοριζόμενος να πει ότι «σε λίγες μέρες, σε λίγες εβδομάδες το πολύ, θα πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Παράλληλα, ο Φινλανδός πρωθυπουργός επέμεινε στο θέμα της συντεταγμένης πτώχευσης της Ελλάδας, στο οποίο έχει εξαρχής ταχθεί υπέρ, δηλώνοντας ότι πρέπει να εξεταστούν όλες οι λύσεις ενώ τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναλύσει την κατάσταση και να καταστεί σαφές «γιατί ένα τέτοιο μέτρο είναι σωστό, παρά τους κινδύνους»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ