Αντίο στη Super League από Πανσερραϊκό, Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Αντίο στη Super League από Πανσερραϊκό, Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανσερραϊκός, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης αποχαιρέτησαν από την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Super League. H ομάδα των Σερρών έφερε λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη -αν και δεν είχε ελπίδες σωτηρίας-. Oι Βυσσινί ηττήθηκαν με 2-3 από την Αεκ στο AEL FC Arena, ενώ οι Αρκάδες που υπολόγιζαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση έστω και την τελευταία αγωνιστική, αυτοκτόνησαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκαν με αυτογκόλ του Πιπίνη, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Ατρόμητος που κέρδισε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Περιστέρι με 3-1, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία, και με την ψυχολογία στα ύψη περιμένει πλέον τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με την Αεκ.

Στη μάχη για τα πλέι οφ, ο Άρης κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης", ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς κάτω από τους Βολιώτες και τρεις από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά σε ένα αδιάφορο ματς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον συμπολίτη Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στάδιο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που συμπλήρωσαν την 29η αγωνιστική η Κέρκυρα κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ οι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον Καβάλα και Ξάνθη μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (1-1) στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Το ενδιαφέρον λοιπόν για την τελευταία αγωνιστική στρέφεται στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη με τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου και Άρης) να διεκδικούν δύο θέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ