Ο Ομπάμα υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων -Η έκκλησή του στο Ανώτατο Δικαστήριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων -Η έκκλησή του στο Ανώτατο Δικαστήριο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε πως ευελπιστεί ότι το Ανώτατο Δικαστήριο θα εκδώσει απόφαση που θα εμποδίζει οποιαδήποτε πολιτεία να επιβάλει απαγόρευση κατά του γάμου μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου.

Το δικαστήριο συμφώνησε την προηγούμενη εβδομάδα να καταλήξει σε μια απόφαση σχετικά με το αν θα επιτρέπεται στις πολιτείες να απαγορεύουν τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο Ομπάμα είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι τάσσεται υπέρ της δυνατότητας τα ζευγάρια του ίδιου φύλου να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Είμαι αισιόδοξος ότι το Ανώτατο Δικαστήριο θα λάβει τη σωστή απόφαση», δήλωσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδόθηκε από το YouTube.

Οπως αναμενόταν, η συνέντευξη αναπαράχθηκε πάρα πολλές φορές, με τους χρήστες να παραληρούν υπέρ του Αμερικανού Προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα ομοφυλόφιλοι γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ