Ο ηγέτης των Podemos προεξοφλεί: «Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ» - iefimerida.gr

Ο ηγέτης των Podemos προεξοφλεί: «Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ»

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλήρη υποστήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο ηγέτης των Ισπανών Podemos Πάμπλο Ιγγλέσιας, τόσο με την παρουσία του στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια, όσο και με δηλώσεις του.

«Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν το όνομα της αλλαγής στην Ισπανία θα είναι Podemos» δήλωσε (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Π. Ιγγλέσιας εξφράζοντας την πεποίθησή του ότι στην Ευρώπη πνέει άνεμος αλλαγής.

Οπως είπε ο ηγέτης των Podemos οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ελληνικό προηγούμενο. «Μέχρι τώρα, έχουν έναν αντιπρόσωπο της Άγγελας Μέρκελ. Και νομίζω ότι η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού θα φανεί σε αυτή την ευκαιρία να υπάρξει αλλαγή αυτή την εβδομάδα» σημείωσε.

Στο ερώτημα εάν η αλλαγή στην Ελλάδα σήμερα, σημαίνει αλλαγή στην Ισπανία αύριο, είπε: «Όχι αύριο αλλά νομίζω ότι πνέει ένας άνεμος αλλαγής στην Ευρώπη. Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν το όνομα της αλλαγής στην Ισπανία θα είναι Podemos» υπογράμισε.

Τέλος, ο κ. Ιγγλέσιας απευθύνθηκε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας: «Θα διαπραγματευθούμε πολύ σοβαρά, αλλά έχουμε το καθήκον να προστατεύσουμε το λαό μας. Δεν μπορεί πια ο λαός να μένει απροστάτευτος από την κυβέρνηση. Αυτό είναι το μήνυμα».

Ο ηγέτης των Podemos προεξοφλεί: «Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ