Κουτσούμπας: Τη Δευτέρα θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι αντιλαϊκή από χέρι - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Τη Δευτέρα θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι αντιλαϊκή από χέρι

Nikos Libertas /SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στους δύο «μονομάχους» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προτρέποντας «στις ώρες, που απομένουν, με ενισχυμένο αίσθημα επαγρύπνησης, μαχητικότητας, να αποστομώσουμε τη ΝΔ, να διαψεύσουμε τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, που στόχο έχουν το ΚΚΕ αποδυναμωμένο, γιατί θέλουν το λαϊκό κίνημα υποταγμένο για να μη βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική τους».

Με το «βλέμμα» στραμμένο στην επομένη της κάλπης, ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον αυτοδύναμη η οποία όπως είπε «θα υπάρχει και θα ‘ναι από χέρι αντιλαϊκή».

«Κι αυτά τα μνημόνια διαρκείας, τη συνθήκη του Μάαστριχτ, το σύμφωνο για το ευρώ, τη στρατηγική ''Ευρώπη 2020'', υλοποιεί κατά γράμμα η ΝΔ. Αυτά τα μνημόνια θα υλοποιήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όπως λέει ο κ. Τσίπρας η διαφωνία με τη ΝΔ δεν είναι στους στόχους της ΕΕ, αλλά στο μέσο, στο πώς δηλαδή αυτοί θα εξυπηρετηθούν καλύτερα», είπε ανεβάζοντας στα ύψη τους αντιπολιτευτικούς τόνους.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο ΓΓ του ΚΚΕ τόνισε πως «η επόμενη κυβέρνηση θα ‘ναι από χέρι αντιλαϊκή-αντεργατική, γιατί ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ανάκτηση των απωλειών του λαού. Η ΝΔ με τον κίνδυνο ότι ''θα απειληθεί η πορεία της χώρας'', δηλαδή η κερδοφορία των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ''παραλάβαμε καμένη γη'', παραπέμπουν το δίκαιο αίτημα του λαού να πάρει πίσω όλα όσα έχασε στη Δεύτερα Παρουσία».

Τέλος, ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ, καθώς όπως είπε «η μόνη μη μετακινούμενη ψήφος που δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, είναι η ψήφος στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Στέρεη, αταλάντευτη, περήφανη, σίγουρη εγγύηση για το λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ