H Eυγενία Μανωλίδου στο «πόδι» του Αδωνι -Πάει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις που δεν προλαβαίνει ο ίδιος [εικόνα] - iefimerida.gr

H Eυγενία Μανωλίδου στο «πόδι» του Αδωνι -Πάει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις που δεν προλαβαίνει ο ίδιος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει πιο ενεργά η Ευγενία Μανωλίδου στον προεκλογικό αγώνα του Αδωνι Γεωργιάδη. Δεν βρίσκεται απλά συνέχεια δίπλα του, αλλά μιλάει και σε σπίτια που γίνονται προεκλογικές συγκεντρώσεις στις οποίες δεν κατορθώνει τελικά να παραβρεθεί ο ίδιος!

Μάλιστα ο βουλευτής ανήρτησε φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου την ώρα που μιλούσε σε ψηφοφόρους σε σπίτι, γράφοντας «Σήμερα εκτάκτως δεν μπόρεσα να πάω σε σπίτι που με είχαν καλέσει. Πήγε στη θέση μου η Ευγενία Μανωλίδου, ευχαριστώ».

H Eυγενία Μανωλίδου στο «πόδι» του Αδωνι -Πάει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις που δεν προλαβαίνει ο ίδιος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ