Βενιζέλος: Θα κάνω τα πάντα για να μην αποκλειστεί η Ελλάδα από την δευτερογενή αγορά ομολόγων - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Θα κάνω τα πάντα για να μην αποκλειστεί η Ελλάδα από την δευτερογενή αγορά ομολόγων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν πρέπει να αποκλειστεί η Ελλάδα από την αγορά ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Διευκρίνισε δε ότι η ΕΚΤ μπορεί να αγοράσει μόνο 35 δισ. ελληνικών ομολόγων, όσα, δηλαδή, έχουν μείνει σε χέρια ιδιωτών μετά το PSI.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο του «ΑΝΤ-1», ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε ότι η σχετική συζήτηση που έχει ανακύψει να οφείλεται στο ότι κάποιοι θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι σε μια «ενδιάμεση κατάσταση» και σημείωσε ότι οι αποφάσεις αυτές «δεν λαμβάνονται εφάπαξ» άρα υπάρχουν περιθώρια αλλαγής τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη ΝΔ για οικειοποίηση έργου, ενώ επέρριψε ευθύνες για την συρρίκνωση της εκλογικής επιρροής του κόμματός του στις επιλογές της περιόδου Παπανδρεου μεταξύ 2010-2011. Επανέλαβε ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι «χρήσιμη ψήφος», χαρακτήρισε έμμεσα το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπονομευτή της παράταξης, το «Ποτάμι» ετερόκλητη συμμαχία και εξέφρασε την απορία του για τη μνημονιακή πορεία αντιμνημονιακών δυνάμεων που επιδιώκουν παράταση του μνημονίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Ευάγγελος Βενιζέλος ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ